DiTo Culinair combineert kwaliteit met malsheid en smaak en richt zich op de keuken, die dat kan waarderen!

Rundvlees

Vers, Dry Aged en zelfs pure rundvleesburgers uit eigen keuken!

Alle technische deelstukken rundvlees zijn vers leverbaar. Onze snitten zijn nagenoeg steak ready, waardoor uw snijverlies tot een minimum beperkt blijft.

Ook kunnen wij u voorzien van dry aged runderlendes uit eigen productie.

Kalfsvlees

Ons vers blank kalfsvlees selecteren wij sinds jaren dagelijks bij een vaste vertrouwde producent, waarbij wij rekening houden met dat kleine randje vet, dat de smaak zo ten goede komt.

Alle technische deelstukken kalfsvlees zijn vers leverbaar. Ook de vraag naar verse kalfszwezerik, -tong, -wang, -lever en ossobuco kunnen wij dagelijks probleemloos invullen.

Lamsvlees

Wij kunnen u dagelijks voorzien van vers Hollands lamsvlees uit eigen productie, afkomstig van de Texelaar, welke onze specialist inkoop levende lammeren wekelijks bij de boer in Noord-Holland selecteert.

Uiteraard kunnen wij u ook diepgevroren lamsvlees uit Nieuw-Zeeland leveren.

Varkensvlees

Vrijwel dagelijks selecteren wij bij een vaste vertrouwde producent het “Beemsterlant’s Varkensvlees”, dat op een duurzaam verantwoorde manier is gehouden.

De Procureurs en Buiken van dit bijzonder smaakvol varken vinden gretig aftrek in de horeca. Na een lange bereidingstijd (low and slow) van onze blanke en doorregen procureurs creëert u op geheel eigen wijze een heerlijke malse en sappige Pulled Pork.

Ook onze extra dikbevleesde Spare Ribs liggen goed in de markt.

Wild & Gevogelte

DiTo Culinair werkt al jarenlang nauw samen met Pieter van Meel, dè groothandel in wild & gevogelte.

Uw bestelling wordt aldaar compleet bereid en DiTo Culinair verzorgt het transport. Wij factureren conform de prijscourant van Pieter van Meel.

Chocolaterie

Voor de friandise bieden wij ambachtelijke UTZ-gecertificeerde bonbons aan.

“UTZ certified” is een keurmerk voor cacao en andere producten, welke afkomstig zijn van boeren die oog hebben voor milieu en mens en zo middels duurzame landbouw een betere wereld creëren.

Door een combinatie van passie, vakmanschap en de fijnste grondstoffen beschikken wij over de meest smaakvolle bonbons, die u kan presenteren als friandise.

Zo nodig leveren wij de smaakvolle bonbons ook in een luxe geschenkverpakking in verschillende uitvoeringen. U kunt denken aan een relatiegeschenk, verjaardagscadeau voor uw werknemer, of bijvoorbeeld voor uw gasten in een hotel.